Αρχική σελίδα » Εγγραφή

 

Οι εγγραφές στο συνέδριο είναι ανοιχτές έως την Τετάρτη 23/06/2021!

 

Κόστος εγγραφής στο Συνέδριο

  •  Σύνεδροι: 20 ευρώ 
  •  Φοιτητές*: 10 ευρώ

*Η φοιτητική ιδιότητα θα πρέπει να αποδεικνύεται με τη φοιτητική ταυτότητα.

Διαδικασία εγγραφής

  • Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο, ενημερωθείτε για τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ που προσφέρονται.

Για να εγγραφείτε στο Συνέδριο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1.Καταθέτετε το ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος εγγραφής σας στον λογαριασμό με αριθμό : 545111-60 και ΙΒΑΝ: GR35 0110 0800 0000 0805 4511 160 στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ως δικαιούχος του λογαριασμού ορίζεται ο ΕΛΚΕ).
* Στην απόδειξη της κατάθεσης να είναι ευανάγνωστο το όνομα του καταθέτη και η ένδειξη «ΕΓΓΡΑΦΗ στο Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ» (ή "ΕΓΓΡΑΦΗ στο Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ και σε δύο Σεμινάρια", στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε δύο σεμινάρια).

2. Σκανάρετε την απόδειξη κατάθεσης και την αποθηκεύετε, δίνοντας στο αρχείο το όνομά σας: (π.χ., ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ).

3.Στέλνετε τη σκαναρισμένη απόδειξη στην ηλ. διεύθυνση του Συνεδρίου (tefaacongress2021[at]phed.uoa[dot]gr), ορίζοντας ως θέμα του e-mail σας: "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ" (ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ", στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και κάποια σεμινάρια)
*Οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί) θα πρέπει να στείλουν σκαναρισμένη και τη φοιτητική τους ταυτότητα.

4. Συμπληρώνετε τη ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

Σημαντικές σημειώσεις:

  • Ο/Η πρώτος/η συγγραφέας κάθε εργασίας που θα παρουσιαστεί στο Συνέδριο θα πρέπει να ολοκληρώσει την εγγραφή του/της το αργότερο έως τις 10/06/2021.
  • Η εγγραφή σας στο συνέδριο και στα σεμινάρια θεωρείται ολοκληρωμένη ΜΟΝΟ με την αποστολή της σκαναρισμένης απόδειξης της τραπεζικής κατάθεσης στο e-mail του συνεδρίου (tefaacongress2021[at]phed.uoa[dot]gr) και την επιβεβαίωση της παραλαβής της από τη γραμματεία.
  • Προσοχή! Η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής ΔΕΝ σημαίνει κατοχύρωση της συμμετοχής στα σεμινάρια. Θα πρέπει να συνοδεύεται με άμεση κατάθεση του ποσού της εγγραφής.

Απόδειξη Εγγραφής:
Θα παρέχεται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου.